Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dimarts, 17 de desembre del 2013

Un any més, el cau amb La Marató de TV3

El passat dissabte dia 14 de Desembre tots els escoltes i les guies de l’agrupament van sortir al carrer entre les 17 i les 19h per ajudar a aconseguir diners per La Marató de TV3, que aquest any anava destinada a la investigació de les malalties neurodegeneratives.

Llevant ballant - Foto: Maria López
Durant setmanes, les diferents unitats van estar organitzant aquelles activitats que volien fer per tal d’aconseguir ajudar en aquesta edició. Els Castors  i les Llúdrigues van vendre pastissos i polseres. Tramunta a organitzava, a la Plaça de la Gent Gran (on hi havia la majoria d’actes del cau), un karaoke. No va acabar de tenir molt d’èxit a causa de problemes tècnics, però tot i així va anar bé. Llevant va fer per tot el centre una coreografia, explicava per què la feia, i demanava la col·laboració de la gent. 
L'atrapasomnis de PiC
- Foto: Mònica Rabassa 
Els Ràngers i les Noies Guia feien diverses activitats, des d’afaitar globus fins a una orquestra. Pioners i Caravel·les van decidir fer activitats de conscienciació mitjançant el joc. Per exemple podíem trobar una caixa amb pilotes de tenis a dins, i una negra petita, el jugador havia d’agafar la negra, però qui aguantava la caixa cada cop la movia més, i per tant la dificultat augmentava. D’aquesta manera volien fer veure quina era la dificultat de les persones amb parkinson. 
PIM pel Carrer Ample
- Foto: Aina Maresma
Truc va disfressar-se i va anar per tot el centre de Blanes amb un marc gegant, demanant a la gent que es fes una “foto per La Marató”. PIM no va faltar en aquesta trobada i va fer un espectacle. Els pares i les mares anaven disfressats i feien una comèdia pe carrer, venent pastissos i altres aliments.

Menys les activitats itinerants, la resta es van dur a terme a la Plaça de la Gent Gran, d’aquesta manera s’aprofitava que era dissabte a la tarda i el Carrer Ample era només per vianants i la gent hi passejava. Va haver-hi problemes tècnics de llum i so, però tot i així l’AEIG Pinya de Rosa va aconseguir aportar 654,77€ a La Marató de TV3 d’enguany.  Estem molt contents i contentes de tots els escoltes i les guies de l’agrupament, i esperem any rere any seguir participant en aquesta iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada