Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dijous, 26 de desembre del 2013

La sortida de Nadal ja és aquí!


Avui és Sant Esteve però per tots els i les membres de l’Agrupament és un dia de nervis, presses, roba, xiruques, motxilles i il·lusions.
Demà, dia 27 de Desembre, com cada any, comença la Sortida de Nadal, on totes les unitats de l’Agrupament, generalment marxen a una casa de colònies on hi passaran quatre dies i tornaran el dia 30.
Foto: Maria López Moya
Entre d’altres coses, el dia 28 sempre toca la innocentada  i el dia 29 sempre és la nit de gala, on tots i totes es muden i fan una gran festa per celebrar que la sortida ha anat genial. A més, entre tallers i descobertes sempre es fa alguna ruta o es puja algun cim tots junts.
Els i les caps de cada unitat ja han anat a comprar tot el menjar necessari, i molts, ara mateix, són al cau agafant el material que necessitaran per dur a terme la sortida, i acabant d’aclarir els últims detalls perquè aquests dies siguin genials.
Mentrestant, a casa, els pares i les mares ajuden als nens i nenes que s’estan preparant la motxilla per marxar: que si el necesser, que si la lot, la cantimplora, les xiruques,.. . El “mama, no em tanca la motxilla”, i el “papa , no trobo la meva capelina”, són frases que se senten molt un dia com avui entre corregudes per casa i anar taxant coses de la llista que hi ha a la carta.

I finalment, arriba l’hora d’anar a dormir, la motxilla en un racó, el despertador a l’hora revisat deu mil cops, la roba per demà preparada a la cadira, i el fulard i la camisa a sobre perquè no se’ns oblidi, esperant que arribi demà, i desitjant-vos a tots i a totes que tingueu una gran Sortida de Nadal! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada