Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dimecres, 4 de desembre del 2013

Els Pioners i Caravel•les fan un raid a la seva sortida de Coneixença

Els i les caps de la unitat tenien com objectiu d’aquesta sortida la introspecció i la coneixença dels equips i la unitat. Per tant, per tal de fomentar la cohesió, van organitzar un raid per equips.
Va començar dissabte al matí, però cada equip ja estava organitzat. Durant la setmana havien preparat el mapa, havien pensat com arribaven fins al punt de sortida i on dormirien i els ho van enviar als caps, que els van anar a acomiadar el mateix dissabte al matí.

Foto: Pau Maresma
Els grups sortien des de: Maçanet-Massanes, Llagostera, Arbúcies, Girona, Sant Hilari i Anglès, i havien d’arribar a Santa coloma de Farners diumenge al matí.
Cada equip tenia uns sobres amb el Bona Nit, el Bon dia i el Joc de Nit. També duien cadascú un Carnet de Raid on treballaven els projectes de l’any, amb la seva metodologia, i decidien com volien enfocar el projecte de La Marató de manera consensuada.

Diumenge al matí van arribar a Santa Coloma de Farners; allà els esperaven els caps amb una xocolata desfeta per esmorzar. Van posar en comú tot el que havien fet i van fer l’elecció i la planificació del projecte de La Marató. Van decidir fer tallers de consciència mitjançant el joc. A més van decidir que col·laborarien amb La Marató però que alhora posarien una guardiola per les associacions de Blanes que ajuden a les malalties neurodegeneratives. Aquests diners els utilitzaran els nois i noies per comprar el material que necessitin per ajudar i col·laborar amb aquestes associacions.
Finalment van fer una sèrie de jocs, van dinar i van tornar cap a Blanes amb un projecte per posar en marxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada