Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dimecres, 27 de novembre del 2013

S’apropa el 50è aniversari de l’Agrupament

Foto: Maria López
El curs següent farà 50 anys que es va fundar l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes, i que molts i moltes caps, nois, noies, nens i nenes en formen part. Per aquest motiu la comissió del 50è ja s’està reunint per començar a fer tots els preparatius i organitzar tots els esdeveniments que serviran per celebrar amb un curs ple de festa, aquest aniversari.


Certament l’Agrupament ara mateix està format per una gran quantitat de persones que hi participen, però si és aquí és perquè hi ha hagut moltes persones que anteriorment n’han estat membres i l’han fet anar endavant. Per aquest motiu l’Agrupament  demana a totes aquelles persones que han format part d’aquest historia que vulguin participar en aquesta celebració, estiguin atents a les novetats, hi ha pendent concretar dia, lloc i hora, però es farà una reunió on s’informarà de tot allò que la comissió està preparant i s’explicarà com funcionarà el curs 2014-2015 que estarà ple de celebracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada