Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dimarts, 19 de novembre del 2013

“Quinze caps de l'agrupament a l'assemblea de la Demarcació de Girona representant els 163 escoltes i guies de Blanes!”


El passat diumenge dia 17 de Novembre es va celebrar a Arenys de mar l’Assemblea de Demarcació de Girona, que es realitza anualment. Un grup de caps del nostre agrupament hi va assistir en representació de tots els nens i nenes, nois i noies, com deia a Twitter el compte de l’AEIG Pinya de Rosa (@aeigpinyaderosa).
Després de les paraules dels Comissaris Generals de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, es va procedir a fer les diverses votacions que hi havia proposades.

Taula amb els Comissaris de la Demarcació- Foto: Oriol Roger
També es va aprovar l’acta de l’any anterior, es van repassar els pressupostos i es van presentar diferents projectes. Dos membres del nostre agrupament van explicar com era el que havia rebut la subvenció de la Demarcació l’any anterior. Aquest projecte de  cooperació a Naseej Center, a Palestina, va ser impulsat per l’antiga cap d’agrupament de Blanes, Mireia Martínez, que no va poder assistir-hi. A més també es va presentar, l’” Objectiu” , una trobada de tots els Agrupaments de la Demarcació de Girona que es farà a principis d'Abril a La Bisbal d’Empordà.

L’ assemblea d’aquest any tenia una novetat relacionada amb les tecnologies, que va ser molt ben acollida per tots i totes els assistents. Des de feia dies a través Twitter, el compte de la Demarcació (@demgirona), cridava a tothom que assistís que durant l’assemblea fessin piulades amb l’etiqueta #totsomgirona. Va tenir un gran èxit, ja que al mateix Teatre d’Arenys de Mar, hi havia una pantalla que projectava totes les piulades amb aquella etiqueta al moment. Es van poder veure des de piulades que demanaven el dret a vot dels caps de primer any, fins a resums de les votacions per què els que no hi eren poguessin estar-ne assabentats.



A més, com cada any, el dia de l’Assemblea de la Demarcació de Girona també es van realitzar les primeres trobades de les formacions. Els participants de FOCA (Formació de Cap) i els de Formiga (Títol de Director), van poder conèixer els seus companys i formadors, donant així inici al curs de les formacions que es durant a terme durant diversos caps de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada