Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dimarts, 12 de novembre del 2013

Els Castors i Llúdrigues tornen contents de la Sortida de Coneixença

El passat cap de setmana 9 i 10 de Novembre els més petits i petites de l’Agrupament van anar a Calella a realitzar la Sortida de Coneixença, on van fer descobertes, tallers i també van caminar.
Els Castors i les Llúdrigues van anar en tren fins a Calella on s’hi van estar tot el cap de setmana i van dormir al cau de l’AEIG Montnegre. El primer que van fer quan van arribar a la seva destinació va ser la descoberta del poble. Allà van descobrir on era l’església , l’ajuntament i Can Girol; el final de l’activitat era al mercat, on van poder comprar la fruita que més els agradava.

Alguns dels "peludets" que van fer els C/LL
 -Foto: Núria López
Després de dinar, els nens i nenes van realitzar un taller per crear el seu propi “peludet”, un ninot que cada castor i cada llúdriga es va personalitzar, i que haurà de cuidar durant totes les sortides del curs, vigilant que no tingui por i que no s’enyori.
Al final de la tarda van fer jocs i van tenir estones lliures. Després de sopar van poder gaudir d’allò que, els i les caps de la unitat, consideren un dels moments més bonics de la sortida: els Castors i les Llúdrigues de Blanes i de Calella (que també estaven fent la seva sortida) van estar una estona cantant tot tipus de cançons, des de les que se sabien tots com les del Super3, fins a noves que es van ensenyar els uns als altres, passant per les tradicionals que es canten abans d’anar a dormir.

Diumenge els escoltes i guies es van llevar, van fer el bon dia i van esmorzar. Quan van haver acabat, van fer una caminada d’uns 50 minuts fins arribar a les Torretes de Calella. Després van tornar al poble, van dinar i van agafar el tren cap a Blanes.

Cal destacar que per a un gran nombre de nens i nenes, aquest cap de setmana era el primer cop que dormien fora de casa, tot i així els i les caps afirmen que la nit va anar molt bé, i que la sortida en general també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada