Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dimarts, 26 de novembre del 2013

La biblioteca del cau canvia de responsables


Fa uns dies la Mònica i en Carles van donar el relleu de la responsabilitat de portar la biblioteca de l’Agrupament a dos caps de primer any, l’Oriol i la Laura. Els nous bibliotecaris afirmen estar molt contents i il·lusionats de fer conèixer a tots els membres de l’Agrupament tots els recursos que es poden trobar biblioteca.

L'Oriol i la Laura agafant el càrrec de bibliotecaris.
-Foto: Oriol Roger
Aquest espai està situat a la secretaria (sobre del cau de Castors i Llúdrigues), i d’es d’allà es promou i s’estimula l’ús de llibres i la lectura voluntària de tots aquells que formen part de l’agrupament, ja que es considera una molt bona eina d’aprenentatge.
No només es poden trobar llibres per llegir, sino que a més hi ha una gran quantitat de llibres amb recursos inesgotables per a caps, ja siguin llibres de tallers, espiritualitat o natura, cançoners, mapes,…

Qualsevol persona que estigui interessada en algun llibre concret o busqui assessorament i consell, pot acudir a la Laura (cap de RiNG Treumal) o a l’Oriol (cap de C/LL).
La Laura i l’Oriol afirmen que la biblioteca intentarà ser present al consell de caps, per promoure l’ús d’aquest espai que pot donar tants recursos i ajuda. També afegeixen que està oberta a tot tipus de col·laboració, ja que com més llibres hi hagi, més riquesa i varietat hi trobarem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada