Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

divendres, 3 de gener del 2014

Els i les Caps de l’AEIG Pinya de Rosa reben la visita de l’Amic Pinya

Aquest individu que ha aparegut recentment ha afirmat que quan tingui 10 amics més donarà més pistes i informació sobre qui és.
Mentre l'agrupament es prepara per La Quina de demà, els i les caps preparen l'amic invisible que fan entre ells, però avui, tots han rebut la visita de l'anomenat "Amic Pinya", una identitat anònima que ha escrit a tots i totes un missatge personalitzat desitjant seguir fent camí amb ells i elles i ser el seu amic invisible del 2014
Foto i perfil de l'Amic Pinya - Foto: Maria López
Tothom està desconcertat, comentant, i preguntant què està passant i qui és l'autor d'aquest perfil. Una de les caps del cau, la Laura Grau ha confirmat que: "ha aparegut a mig matí sense avisar però ens ha fet molta" il·lusió".

La Maria López sospitava de la Laura però després d'aquestes declaracions ha quedat descartada. Aquesta, a la vegada, sospita d'una de les caps d'Agrupament, igual que la Marta Mateu. La Yaiza Gonzalez s’ha mostrat desconcertada davant l’esdeveniment i en Guillem s’ha quedat sense paraules. Tot i així podem veure que té predilecció per les dones, però hi ha un fet molt estrany: els bessons i bessones són immunes als seus efectes. Ni la Mònica, ni la Laura, ni en Xavi, ni en Carles han rebut el missatge de l’Amic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada