Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dilluns, 6 de gener del 2014

Els Castors i les Llúdrigues van a Can Tallada a la Sortida de Nadal


Foto: Núria López Moya
Els més petits i les més petites de l’Agrupament van passar els quatre dies en aquesta casa del Garrigàs, a l’Alt Empordà.

Entre els jocs, els tallers, escamots i la innocentada, els nens i les nenes van fer diferents activitats. Una d’elles anava directament relacionada amb l’eix d’animació d’aquest any: Peter Pan. En aquest taller els nens i les nenes es van dissenyar i fer el seu vestit de Campaneta o Peter Pan, van poder escollir quin preferien fer.

També van parlar sobre quin volien que fos el seu projecte d’aquest any, pel qual treballarien fins que acabi el curs. Un cop van veure quines eren les inquietuds que tenien en comú, entre tots van decidir que volien dedicar-se a un projecte que girarà entorn de la natura, els boscos i els animals.
Foto: Núria López Moya

L’últim dia van fer una ruta i, per acabar genial la sortida, tots i totes es van mudar per celebrar la nit de gala. Allà van fer una desfilada per ensenyar a tothom lo guapos i guapes que anaven, van fer l’amic invisible i van ballar moltes hores fins que ja no podien més i van anar a dormir.

L’Oriol, un dels caps de Castors i Llúdrigues afirma que “En conclusió aquesta sortida ha estat molt bé per reafirmar la unitat de Castors i Llúdrigues”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada