Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dimecres, 8 de gener del 2014

La Quina ens porta a l’Objectiu



Foto: Aina Maresma
El passat 4 de Gener del 2014, com cada any per aquestes dates, l’AEIG Pinya de Rosa, va celebrar La Quina a l’Esbarjo de Blanes, al costat de la Plaça de l’Església. Els diners recollits ajudaran a l’agrupament a anar a la trobada d’agrupaments de la Demarcació.

Les setmanes abans de Nadal, els escoltes i les guies del nostre agrupament van anar a les botigues de Blanes a explicar què era la Quina, i van demanar-los si volien col·laborar amb nosaltres. Amb els diferents productes i vals que els van donar, es van fer uns paquets regal que van ser els premis per les línies i les quines.

La novetat tècnica d’aquest any és que, al fons hi havia una pantalla, on apareixien tots els números en gris, i els que ja havien sortit, apareixien en groc, perquè fos més visual per a tothom.

Foto: Aina Maresma
Mentre totes les persones estaven assegudes a les cinc tires de taules col·locades per tot l’Esbarjo, els Pioners i les Caravel·les eren els encarregats de vendre per les taules els cartrons per a cada quina i recollir les de la quina anterior. La unitat de Truc va fer una parada on venia xocolata calenta amb melindros, i els i les caps, per torns pujaven a l’escenari per cantar les quines de dos en dos.


Aquest any tots els diners que es van guanyar a la Quina aniran destinats a ajudar totes les unitats a finançar l’Objectiu, la trobada de tots els agrupaments de la Demarcació de Girona que se celebrarà el primer cap de setmana d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada