Aquest blog forma part de l'assignatura "Escriptura en Premsa" del curs de primer de periodisme. Per aquest motiu, a part de tota la informació sobre l'AEIG Pinya de Rosa, trobareu també entrades amb diferents notícies i comentaris relacionades amb temes de classe.

dimecres, 16 d’octubre del 2013

Benvinguts i benvingudes

Foto: Marina Serra
Benvinguts i benvingudes al blog del cau de Blanes. L'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa va ser fundat a Blanes l'any 1965. Des de llavors molts nens i nenes, nois i noies n'han format part ja sigui com a nens, caps o col·laboradors. El foulard que utilitzen els escoltes d'aquest agrupament és blau i groc, ja que representen el mar i la ginesta.
En aquest blog podrem veure quin és el dia a dia de l'agrupament, ja sigui a nivell local, d'allò que fan les unitats, o veure com els caps preparen les tardes de cau o les sortides per als escoltes i guies.
podrem trobar per pestanyes quines són les unitats que conformen el nostre agrupament i les seves noticies. A més, cal destacar que aquest blog forma par de l'assignatura "escruptura em premsa", del curs de primer de periodisme (que estic cursant). Per aquest motiu a part d'això també trobarem entrades amb diferents notícies i comentaris d'actualitat que haig de penjar també aquí.

L'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa el formen vuit unitats, de les quals trobem 6 franges d'edat:

CASTORS I LLÚDRIGUES (C/LL):
Són els més petits de l'agrupament, tenen entre 6 i 7 anys. Porten la camisa de color taronja i el seu lema és "compartir".

LLOPS I DAINES(LL/D):
Són nens i nenes d'entre 8 i 10 ants, la camisa que porten és de color groc i el seu lema és "Tant com puc". D'aquesta branca en trobem dues unitats: Llops Tramuntana i Llops Llevant.

RÀNGERS I NOIES GUIA (R/NG):
Aquests nois i noies tenen entre 11 i 13 anys, porten una camisa de color blau i s'identifiquen amb la frase: "Sempre apunt". D'aquesta branca també en podem trobar dues unitats: Ràngers i Noies Guia Sa Forcanera i Ràngers i Noies Guia Treumal.

PIONERS I CARAVEL·LES (PIC):
Són nois i noies d'entre 14 i 16 anys, vesteixen amb la camisa de color vermell i la frase que els representa és: "per un món millor".

TRUC:
Aquests nois i noies tenen 17 i 18 anys, duen la camisa de color verd i s'identifiquen amb el lema "fem servei".

PARES I MARES (PIM):
El nostre agrupament compta amb una unitat que pocs agrupaments tenen, aquesta és PIM, un grup de pares i mares de nens que van al cau i que volen sentir-se com ells, que ajuden en el que poden i aprenen com si fóssin castors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada